Götalandsmästerkapen

Den 18-19 November hölls Götalandsmästerskapen i Olofström, som är en stor tävling enbart för seniorer, med många duktiga lyftare. Totalt sett var det 74 tävlande, varav 32 var damer och 42 var herrar. I och med det stora antalet lyftare delades alltså tävlingen upp på två dagar, där damerna lyfte lördagen den 18 och herrarna söndagen den 19.

Deltagande klubbar var:
Sörby BoIs, Olofströms FK, C4 KS, Jönköpings AK, Lunds TK, Mossebergs AK, HAK Greppet, Trelleborg ABK, Landskrona AK, Malmö LK, Fysiken AK, Värnamo AK, Mariestads AIF, Falköpings AIK, Kalmar AK och Ronneby AK. Riktigt roligt att se lyftare från så många olika klubbar tävla.

Tävlande lyftare för Ronneby AK var:
Rebecca Ahlenius (d69)
Maria Hjalmarsson (d75)
Johanna Kjellsson (d90)
Josefine Hassesson (d90)

Johan Petersson (h77)
Daniel Persson (h85)
Andreas Pettersson (h94)

Stort grattis till Maria Hjalmarsson som tog Guld och Johanna Kjellsson som tog Silver i sina viktklasser!

Fullständiga resultat finner ni nedan:
Damer
Herrar

Tack till Olofströms FK som höll i en väl arrangerad tävling! Allt flöt på bra och de skärmar som fanns gjorde det lätt även för tävlande att se och följa alla lyften.