God Jul & Tack för i år!

Söndagen den 17/12 höll Ronneby Atletklubb som tidigare nämnt klubbmästerskap. En trevlig tillställning som vi hoppas ska bli lite utav en tradition så här till Jul. I år var det extra mycket publik, nu när flera av ungdomarna fick göra sin tävlingsdebut! Resultaten hittar ni som vanligt här.
Vi vill även tacka Mats Abrahamsson och Bo Ottosson som ställde upp och hjälpte till som klovare, samt våra domare: Sten Nilsson, Jan Nilsson och Elin Eliasson.

När tävlingen var avslutad begav vi oss till Kallingeskolans Cafeteria för prisutdelning och lite julfika. Alla tävlande lyftare och domare fick varsin lott, för att sedan plocka hem sitt pris. Stort tack till Coop Kallinge och Mer Sport som sponsrade oss med fina priser!

God Jul & Tack för i år! Vi ses igen när serien drar igång igen i Januari.