Ronneby Atletklubbs lokal öppnar för träning igen!

Nu är det äntligen dags att öppna upp lokalen för träning igen. Från och med idag, den 3 augusti klockan 17:00, är alla medlemmars taggar aktiverade.
Ordförande Tommy Axelsson har lagt ner mycket tid med att diskutera och komma överens med kommunen, för att vi ska få komma igång likadant som resterande idrottsföreningar i länet.

Vi i Atletklubben har även städat av lokalen efter bästa förmåga, samt satt upp papper och sprayflaskor för att var och en ska kunna hålla rent och snyggt efter sig. Det gäller fortfarande att vi följer folkhälsomyndighetens råd och använder sunt förnuft vad gäller hygien och skötsel av lokalen. Lappar med förhållningsregler (se nedan) sätts upp och dessa måste följas ifall vi vill hålla lokalen öppen för träning.