Atletklubben lämnar lokalen i Kallinge

Atletklubben avser att flytta tyngdlyftningen ut från lokalen i Kallinge, till B2B’s nya lokal i Ronneby. Mikael Olsson som idag är firmatecknare och står på nuvarande lokals kontrakt kommer ej att skriva på för ett ytterliggare år i Kallinge. Kontraktet gäller för närvarande året ut, men kommer att sägas upp senast 3 månader innan årskiftet. Det behövs därför en ny förening/firmatecknare som kan ta över lokalen för att fortsätta bedriva styrketräningen.

 

Exakt vad som kommer att lämnas och övertas till den nya föreningen får vi bestämma tillsammans, men vår avsikt är att enbart flytta med det som behövs för tyngdlyftning. Maskiner, järnvikter och vissa stänger kommer lämnas kvar och vi kommer hjälpa till så mycket vi kan för att den nya föreningen inte ska börja från noll, utan kunna fortsätta lite som vanligt. Det blir ju då även större yta att nyttja då det ena rummet idag mer använts till tyngdlyftning.

 

Vi har försökt att nå ut så gott vi kunnat i dessa pandemitider, för att informera och leta efter medlemmar som vill ta över, med den större utannonseringen nu på årsmötet. De medlemmar som vill att lokalen ska fortsätta drivas som styrketräningslokal är varmt välkomna att kontakta någon i styrelsen, så får vi träffas och gå igenom allt i mer detalj. Vi hjälper till med hur/vad som behövs för att skapa en ny förening, men det tar alltid lite tid, så det gäller att påbörja arbetet så snart som möjligt.

 

Mvh

Styrelsen RAK