2022-02-12 – Allsvenska Serien Omgång 1

Nytt år och dags för allsvenska serien omgång 1 i den nya lokalen hos Back2Basic i Ronneby. Nu med stor lokal och utan Corona restriktioner så kunde vi åter igen välkomna publiken, så det var väldigt roligt att återgå till tävlingar som de brukar vara. Det har tillkommit många nya lyftare i klubben som fick göra sin tävlingsdebut och alla lyftare, gamla som nya, visade på god form och många fina resultat. Totalt så var det hela 6 lyftaren som gjorde sin första tävling för Ronneby AK – William Blomqvist, Elias Lundqvist, My Johansson, Ellen Lövdahl, Emmie Samuelsson Olsson och Wilma Olsson.

Video med alla RAK’s lyft finns som vanligt här på Youtube och direkt på hemsidan. Resultaten finns här.

Stort tack till alla som hjälpte till att ordna tävlingen – Back2Basic för lokal, alla domare, speaker, klovare och lyftare/tränare som hjälptes åt för att genomföra tävlingen.