Ronneby Atletklubb fyller 80 år!

Ronneby Atletklubb fyller 80 år!

30:e mars 1944 grundades Ronneby Atletklubb. Till en början höll klubben till i gamla församlingshemmet men flyttades senare till Kallinge sporthalls skyddsrum och är idag placerad på Västra Industrigatan tillsammans med Back2Basic. Idag har klubben flera tävlande atleter från 9-års ålder och uppåt. Klubbens medlemmar har gjort flera placeringar på DM- och SM-tävlingar, därav några rekard har slagits. Ronneby Atletklubb fyller nu hela 80 år och klubbens utveckling och framgång vill vi därför fira lite extra.

1 juni bjuder klubben in till klassiskt flipperspel på Blekinge Pinball i Vieryd. Inbjudan gäller för aktiva klubbmedlemmar från 15 år och syftet är att samla alla våra medlemmar för en härlig dag tillsammans. Varning för tävlingsinriktade medlemmar.. 🙂

Självkostnadspris på det ni beställer i baren.

12:00 träffas alla anmälda på Back2Basic för att bestämma samåkning till Vieryd. Tiden är avsatt 13:00 – 16:00. Senare därefter kommer långbord vara bokat på Restaurang Chapling i Kallinge och även där kommer självkostnaden att informeras om när anmälningarna kommit in.

Anmäl ert deltagande till Tommy Axelsson senast 15 maj.
Vi ser fram emot och hoppas att ni är många som vill dela denna dag!