Ronneby Atletklubb årsmöte 2021-03-07

Söndagen den 7/3, klockan 15:00, välkomnar Ronneby Atletklubb till årsmöte. Under rådande omständigheter så tvingas vi i år att flytta ut mötet från lokalen och håller istället mötet online. För att deltaga krävs det att man anmäler sitt intresse genom att skicka ett mail med den e-post man önskar bli inbjuden med, samt underteckna med namn, till mail@ronnebyak.se.

För att genomföra mötet så kommer vi att använda oss utav Microsoft Teams. Ni kan ladda ner kostnadsfritt eller läsa mer om Teams här: https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-teams/download-app

Denna inbjudan läggs upp på vår hemsida, samt i vår Facebook grupp, då vi inte har möjlighet att göra det i lokalen som vanligt. Ni får därför gärna sprida vidare informationen så att den når så många som möjligt.

Välkomna den 7/3 klockan 15:00.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen RAK